Afbeelding
pixabay.com/irene_tim

Workshop kerstbal vilten

3 december 2021 om 09:29 Activiteiten

HARDINXVELD-GIESSENDAM Op woensdag 8 en vrijdag 10 december zijn er in Museum De Koperen Knop inloopworkshops kerstbal vilten. Onder deskundige leiding krijgen de deelnemers de gelegenheid een of meer kerstballen te maken van vilt.

Direct na Sinterklaas wordt het voorhuis van De Koperen Knop direct in kerstsfeer getooid. Ter gelegenheid daarvan zijn er twee inloopworkshops kerstballen vilten. Op 8 en 10 december 2021 kunnen belangstellenden tussen 13.30 en 16.00 uur komen binnenwandelen en aan de slag gaan met het maken van een vilten kerstbal. De kosten bedragen €2,50 per bal. Bij een bezoek moet men over een geldig coronatoegangsbewijs beschikken.

Op dat moment kan ook al de expositie Mooi Rood worden bezocht, die vanaf 27 november te zien is. Het museum is gevestigd op het adres Binnendams 6 te Hardinxveld-Giessendam. Het is open op dinsdag t/m vrijdag van 13.00-17.00 uur en op zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur. 

Info: koperenknop@koperenknop.nl. In het Museumcafé kan men terecht voor een bij de decembermaand passend drankje met wat lekkers. Voor toegang tot het museum moeten bezoekers vanaf 14 jaar in het bezit zijn van een coronatoegangsbewijs.

advertentie
advertentie