Afbeelding
Intro personeel
Advertorial

Recruiters Intro helpen lokaal talent verder

1 december 2021 om 16:12 Zakelijk

HARDINXVELD-GIESSENDAM Elke dag staan de recruiters van Intro Personeel in Hardinxveld-Giessendam klaar om mensen te bemiddelen naar een vaste baan. ,,Door een gedegen kennis van de lokale markt kunnen wij lokaal talent heel goed matchen met de opdrachtgevers.”

Wie weet, ben je wel eens langs het kantoor van Intro Personeel in de Molenstraat gelopen. Terwijl buiten het dagelijkse Hardinxvelds leven zijn gangetje gaat, werken binnen vijf recruiters hard om mensen aan de slag te helpen. Vestigingsmanager Huib Klijn weet er alles van. ,,Wij zijn een nuchter, eerlijk, hardwerkend en gedreven team met oog voor mensen. De recruiters zijn allemaal mensen uit de regio met een nuchter boerenverstand. Elke dag werken wij aan de missie om mensen aan een vaste baan te helpen en opdrachtgevers aan een goede werknemer.”

VEEL KENNIS VAN LOKALE MARKT Huib en zijn collega’s Mees, Robert, Jaco en Mark - bij elkaar twintig jaar aan ervaring in de personeelsbemiddeling - hebben dan ook veel kennis van de lokale markt. Van Dordrecht tot Leerdam hebben de vijf in de afgelopen jaren mensen naar een vaste baan bemiddeld. ,,Als wij iemand bemiddelen, zoeken wij naar een baan waar die persoon met plezier bij wijze van spreken tot aan zijn pensioen wil blijven werken. Omdat wij veel kennis hebben van de lokale en regionale bedrijven weten wij precies wat voor kandidaten we ergens kunnen plaatsen. Zo hebben opdrachtgever én kandidaat er wat aan!” Iedereen kan dan ook aankloppen bij de Hardinxveldse recruiters. ,,Wij zijn geen dozenschuivers, maar willen iemand echt verder helpen in de zoektocht naar werk.”

Ook bedrijven uit de regio kunnen aanschuiven bij Huib en z’n collega’s. ,,Als bemiddelingsbureau zijn wij een uithangbord voor de bedrijven die kandidaten zoeken. Wij denken met onze opdrachtgevers mee. Vooral hoe en of ze een vacature in kunnen vullen. Maar misschien is er wel een andere oplossing mogelijk. Ook dan geven wij advies.”

Al met al is er nog genoeg werk te verzetten voor de recruiters. ,,Ik denk dat wij nu en in de toekomst nog veel mensen naar een vaste baan kunnen bemiddelen en meer opdrachtgevers kunnen voorzien van talent.”

Intro Personeel, Molenstraat 2, C, 3371 AH Hardinxveld-Giessendam, 0184-444100, www.intropersoneel.nl

advertentie
advertentie