Sjaak Korteland overhandigt de sleutels van 2 nieuwe lesmotoren aan dhr. Johan Westerbeek van Rijschool Westerbeek.
Sjaak Korteland overhandigt de sleutels van 2 nieuwe lesmotoren aan dhr. Johan Westerbeek van Rijschool Westerbeek. Korteland Motoren

Korteland Motoren levert twee nieuwe Kawasaki Z650 motoren aan Rijschool Westerbeek Dordrecht

9 januari 2022 om 07:44 Zakelijk

HARDINXVELD-GIESSENDAM Op donderdag 6 januari heeft Johan Westerbeek, eigenaar van de gelijknamige rijschool Westerbeek uit Dordrecht, eindelijk de sleutels in ontvangst nemen van twee hagelnieuwe Kawasaki Z650’s. In de mooie kleurstelling rood wit en uitgerust met onder andere valbeugels, valdoppen en LED-verlichting, zijn de twee Kawasaki’s echte blikvangers. Eén van de motoren is speciaal uitgerust voor het 35kW rijbewijs, de ander op staat op vol vermogen.

Vorige week hebben de monteurs van Korteland Motoren, na een korte proefrit van Johan Westerbeek zelf, de motoren klaargemaakt voor de aflevering. De kenmerkende afneembare blauwe L-borden zijn geplaatst op de motoren, de valbeugels en valdoppen zijn gemonteerd en de LED koplampen werden afgesteld. Na een laatste check zijn de motoren netjes opgesteld in de showroom van Korteland Motoren, uiteraard voorzien van een kleine attentie namens Team Korteland.

Johan Westerbeek kwam donderdag met twee leerlingen op de ingeruilde lesmotoren richting de Nijverheidsstraat in Hardinxveld-Giessendam. Na een bak koffie en een laatste uitleg bij de motoren heeft Sjaak Korteland, eigenaar van Korteland Motoren, de sleutels overhandigd aan Johan Westerbeek en zijn de leerlingen van Rijschool Westerbeek vertrokken op ‘hun’ nieuwe motoren. Uiteraard hebben ze eerst nog trots geposeerd bij de motoren.

Uiteraard heeft Team Korteland Motoren Johan Westerbeek (wederom) bedankt voor het in hen gestelde vertrouwen en wensen de huidige en toekomstige leerlingen van Rijschool Westerbeek veel veilige en plezierige kilometers toe.

RIJSCHOOL WESTERBEEK Bij Rijschool Westerbeek kunnen rijopleidingen voor de auto en de motor worden gevolgd. Er wordt autorijles gegeven in een Audi Q2. De Audi Q2 is een moderne leswagen met zogenaamde rijhulpsystemen, oftewel ADAS, Advanced Driver Assistance Systems. ADAS-systemen, helpen bestuurders om veiliger deel te nemen aan het verkeer. Ze ondersteunen gebruikers bij het maken van de juiste beslissingen. Motorrijles wordt er dus vanaf nu gegeven op de door Korteland Motoren geleverde Kawasaki Z650’s.

Rijschool Westerbeek onderscheidt zich ook door de specialistische aanpak van de rijlessen bij autisme, ADHD en angst. Info: www.rijschoolwesterbeek.nl

KORTELAND MOTOREN Korteland Motoren heeft in de regio weinig toelichting nodig, het is dé regionale motorzaak voor alle nieuwe en gebruikte motoren en/of scooters. Ook hebben ze een uitgebreid assortiment kleding, met keuze uit diverse merken. Voor onderhoud van de motor of scooter is men ook aan het juiste adres. Het team van Korteland Motoren staat voor iedereen klaar! Bezoek de showroom aan de Nijverheidsstraat 38 in Hardinxveld-Giessendam eens en aanschouw al dat moois zelf. De koffie staat er klaar.

Info: www.kortelandmotoren.nl

advertentie
advertentie