Nova en Jenny geven workshop dans.
Nova en Jenny geven workshop dans. F de H

Move your moves! Dans in eigen videoclip.

11 januari 2022 om 11:56 Sport Deel je nieuws

 Drie zaterdagen op rij lekker dansen en uiteindelijk een videoclip met jouw moves erop kunnen laten zien op jouw telefoon of op YouTube!

Nova Stuij, nadat zij de Havo voor dans in Rotterdam heeft doorlopen is ze nu  tweedejaars student aan Dansacademie Codarts te Rotterdam en Jenny Hoekwater,  lerares lichamelijke opvoeding en beweegcoach Gewoon Doen verzorgen een workshop dans voor kinderen van 6 tot 10 jaar en van 11 tot 14 jaar. Op zaterdag 22 en 29 januari wordt  een dans aangeleerd en op 5 februari wordt het resultaat gefilmd en kan een ieder het resultaat zie. Nu er weinig tot geen gelegenheid is om lekker te bewegen is dit een mogelijkheid om energie op te doen door te dansen

Van 10.30 tot 11.30 dansen de kinderen van 6 t/m 10 en van 11.30 tot 12.30 de kinderen van 11 t/m 14 . Meisjes jongens, met of zonder danservaring, iedereen is welkom!

Het vindt plaats op het plein van de Ichthusschool in de Wielwijk in Hardinxveld, in de buitenlucht.

Graag aanmelden voor 20 januari via gewoondoen156@gmail.com . De workshops zijn mede mogelijk gemaakt door een subsidie vanuit de MAG dus meedoen is gratis!

advertentie
advertentie