Afbeelding
Foto: Shutterstock

Wat geef je cadeau bij een babyshower?

1 februari 2022 om 09:12 Partnercontent

Ben je uitgenodigd voor een babyshower, dan is het gebruikelijk dat je een leuk cadeautje meeneemt. Maar wat kun je de toekomstige ouders cadeau doen? In dit artikel geven we je inspiratie voor het leukste kraamcadeautje. Zo kun je ervoor kiezen babykleding cadeau te doen, of juist leuke accessoires voor de newborn weg te geven. Ook vertellen we je waar je op moet letten bij het aanschaffen van leuke kleertjes, en zetten we een mooi merk in de spotlight. Daarmee kom jij goed voorbereid op de babyshower of kraamvisite!

Zachte en schattige babykleertjes

Wil je een leuk cadeautje geven dat tegelijkertijd hartstikke nuttig is? Kies dan voor een leuk rompertje of andere babykleertjes. Babykleding moet vaak verwisseld worden en kan onverwachts vies worden. Daardoor is een extra setje achter de hand hebben nooit verkeerd. Van babykleding kun je eigenlijk nooit te veel hebben. Wist je dat je tegenwoordig niet alleen leuke rompertjes, maar ook een klein joggingpak (baby) kunt kopen? Natuurlijk kan een newborn daar nog niet echt in sporten, maar het staat wel enorm schattig! Ook jurkjes, leggings, shirtjes en vestjes zijn in allerlei soorten en maten beschikbaar.

The cutest baby brand

Ben je op zoek naar leuke babykleding, dan kun je bij Donder goed terecht. Donder staat niet voor niets bekend als ‘the cutest baby brand’. De kleertjes van het merk zijn van goede kwaliteit, door de hoogwaardige materialen die gebruikt worden. Daardoor zitten ze lekker. De kleding wordt gemaakt van goed biokatoen en rekt een beetje mee, waardoor het aan- en uittrekken van de kleertjes extra makkelijk gaat. Door de duurzame productie en verpakking van suikerriet zijn de kleertjes ook nog goed voor de wereld. De stof voelt heerlijk zacht aan op de babyhuid. Donder heeft verschillende collecties in huis, uitgerust met het lieve Donderwolkje en leuke patroontjes. De fijne pastelkleuren staan elke baby prachtig!

Leuke accessoires voor de newborn

Ook accessoires zijn leuk om weg te geven. Denk aan lieve babywantjes of een handige luiertas. Daar passen niet alleen luiers in, maar alle spulletjes die de newborn nodig heeft als hij met zijn ouders op pad gaat. Met zo’n cadeautje zit je nooit mis. Ook andere accessoires zijn eigenlijk altijd welkom, zoals fijne tutteldoekjes om mee te knuffelen, of een warme omslagdoek. Hoe leuk is het als het cadeautj dat jij cadeau doet de favoriet van de jonge spruit zal worden?

advertentie
advertentie