Werk van Petra vd Velde
Werk van Petra vd Velde Goed Gezien-Goed Bekeken

Exposities leden Goed gezien - Goed bekeken

4 februari 2022 om 07:39 Kunst

HARDINXVELD-GIESSENDAM Leden van de vereniging Goed gezien - Goed bekeken hebben hun werk op diverse plekken in de Alblasserwaard geëxposeerd. 

Petra van de Velde uit Boven-Hardinxveld exposeert tot half april in Zalencentrum De Parel aan Talmastraat 9 in Hardinxveld-Giessendam. Petra schildert met acrylverf, waarbij zij ervan houdt om ook andere materialen te (her)gebruiken.

Werk van Jolanda Nijhoff - Goed gezien - Goed bekeken

Jolanda Nijhoff uit Brandwijk exposeert tot half april in De Strevenaer in Streefkerk. De tentoonstelling is op afspraak te bezoeken: neem contact op met Sonja IJsbrandy op 06-28066286. Jolanda werkt met verschillende materialen en technieken, zoals acrylverf, airbrush, pastelpotloden, maar ze maakt ook muurschilderingen in babykamers.


Werk van Teuny Bakker - Goed gezien - Goed bekeken

Teuny Bakker exposeert tot half april 2022 in ’t Waellant aan de Ooievaar 10 in Nieuw-Lekkerland.
Teuny kwam al jong in aanraking met textiel en dat is inmiddels een dagelijkse bezigheid geworden. Inmiddels combineert ze textiel met andere, niet-textiele materialen. Ze haalt inspiratie uit de natuur, waarbij de kleur groen voor haar heel belangrijk is.


Werk van Rosinde de Jong - Goed gezien - Goed bekeken

Rosinde de Jong uit Nieuw-Lekkerland exposeert tot half april in De Schaapskooi, A89 in Ottoland.
Rosinde is 5 jaar geleden begonnen met tekenen en schilderen. Ze maakt zowel abstract als figuratief werk.

Werk van Pieter Huijzer- Goed gezien - Goed bekeken

Cobi de Boon en Pieter Huijzer exposeren tot half april 2022 in Molen de Liefde aan de Nieuwe Veer 42 in Streefkerk. Molen de Liefde is elke eerste zaterdag van de maand open van 13.00-16.00 uur.

Pieter maakt olieverfschilderijen van landschappen, stadsgezichten en stillevens, veelal in olieverf.


Werk van Cobi de Boon - Goed gezien - Goed bekeken

Cobi de Boon is 35 jaar geleden in aanraking gekomen met keramiek. Hoewel ze ook schildert is klei ‘haar ding’. Bij het zien van een pak klei loopt ze over van ideeën. Ze werkt graag en series en werkt momenteel aan een serie vrouwen in klederdracht.

De expositie van Nelly Rejen en Pieter van den Berg is in verband met ziekte van de nieuwe exposant verlengd tot en met half april. Ze exposeren in Woon- en Zorgcentrum Graafzicht aan de Burgemeester Dekkingstraat 1 in Bleskensgraaf.

Werk van Nelly Rejen - Goed gezien - Goed bekeken

Nellie heeft haar opleiding aan het IKO in Hoogstraten gevolg en gaf cursussen vrij schilderen o.a. in natuurvriendenhuizen van het Nivon.

Werk van Pieter van den Berg - Goed gezien - Goed bekeken

Pieter probeert in zijn vrije tijd de realiteit te vangen op het doek. Hij is graag in de natuur en geef er een eigen ‘kleur’ aan.

Werk van Petra vd Velde.
advertentie
advertentie