De SGP-slee met op de zijkant de prijsvraag: 'Raad jij hoeveel ballonnen er in deze auto passen?'
De SGP-slee met op de zijkant de prijsvraag: 'Raad jij hoeveel ballonnen er in deze auto passen?' SGP
Advertorial

SGP-slee geslaagd campagnevoertuig

3 maart 2022 om 13:44 Zakelijk

HARDINXVELD-GIESSENDAM Waarschijnlijk heb je hem al gespot of erover gehoord: de SGP-slee. Overal duikt de fel oranje sportieve auto op. De SGP-slee wordt als publiekstrekker gebruikt bij de diverse campagne-initiatieven. Op die auto staat een prijsvraag, waarmee nog altijd een ballonvaart gewonnen kan door deel te nemen via de website van de SGP.

Aan kinderen van de basisschoolleeftijd is of wordt binnenkort via school een kleurplaat of wegstreeppuzzel uitgedeeld. Bij het inleveren op de markt op 11 maart in Boven-Hardinxveld tussen 13.30 en 15.30 uur of 12 maart in Beneden-Hardinxveld tussen 09.00 en 12.00 uur krijgen de kinderen iets lekkers en is er een mogelijkheid om rondje mee te rijden met de SGP-slee. 

Campagneleider Cees Lock: ,,Laat die kans niet voorbij gaan. Heb jij geen kleurplaat of puzzel gekregen? Geen nood, deze is te downloaden op de SGP-site. Of kom ook gerust langs.”

Ook aan ouderen wordt gedacht. De komende week bezoekt de SGP verzorgingstehuizen. Kandidaat-raadsleden en campagneteamleden drinken een gezellig bakje koffie met oranje cake met de ouderen. Daarnaast worden op vrijdagmiddag snackjes bij bedrijven bezorgd. Ondernemers zijn belangrijk voor de werkgelegenheid. Een blijk van waardering is daarom ook zeker op zijn plaats.

Het uiteindelijke doel van de campagne is dat aandacht wordt gevestigd op de SGP-boodschap: Samen bouwen in vertrouwen! Lijsttrekker Arjan Meerkerk: ,,Hardinxveld-Giessendam is een uniek en prachtig dorp om in te wonen, werken en leven. De SGP wil dat komende jaren samen met ondernemers, inwoners en verenigingen behouden en waar mogelijk verder uitbouwen. Dit willen wij doen in vertrouwen op Gods hulp en zegen.” 

Ter afsluiting van de verkiezingscampagne is er op zaterdag 12 maart een muzikale bezinningsavond in de kerk. 

Kijk voor meer informatie op de website: www.sgphg.nl

advertentie
advertentie