Afbeelding
Foto via Frogs and Dogs

Stoere jongenspyjama’s voor banjers en bengels

28 maart 2022 om 12:38 Partnercontent

Is naar bed gaan voor jouw kleine jongen ook zo’n probleem? Daar hoef je je vanaf nu geen zorgen meer over te maken, want met een pyjama van Frogs and Dogs komt het helemaal goed. Bij Frogs and Dogs vind je pyjama’s voor kinderen met verschillende leuke en stoere prints. De pyjama’s zijn gemaakt van zachte materialen die goed aansluiten op de gevoelige huid van je kind. Zo trekt jouw ventje elke dag met veel plezier zijn pyjama aan, en wordt naar bed gaan voortaan juist een feestje!

De coolste pyjama’s

Waar jouw zoontje absoluut niet omheen kan, zijn de coole en blitse prints en kleuren. Natuurlijk zijn er voor de coole binken pyjama’s met een stoere print, zoals een dinosaurus of een wolf. Voor de toekomstige autocoureurs zijn er snelle racepyjama’s die ze het gevoel geven dat ze een echte coureur zijn. Of wil jouw knaap later politie worden? Dan kan je hem alvast voorbereiden met een stoere politiepyjama. Je zult bij Frogs and Dogs beslist slagen, want tussen alle pyjama’s zit ongetwijfeld de leukste print voor jouw zoon. Maar pas op, want straks wil hij zijn pyjama nooit meer uit!

Zachte pyjama’s in alle maten

Kinderkleding van goede kwaliteit die betaalbaar is. Dat is waar Frogs and Dogs voor staat. De pyjama’s zijn gemaakt van elastisch katoen dat lekker zacht aanvoelt. Door de goede pasvorm zal je mannetje zich in de wolken wanen als hij zijn pyjama aan heeft. Je kunt de pyjama probleemloos wassen zonder dat de kwaliteit vermindert of de kleuren vervagen. Je kind zal dus lang plezier hebben van zijn stoere pyjama. Groeit hij nu uit zijn favoriete pyjama? Dat is geen probleem, want de pyjama’s zijn beschikbaar in de maten 62 tot en met 176. Je kunt zijn favoriete pyjama dus gewoon opnieuw bestellen, maar dan groter.

Snel een nieuwe pyjama

De website van Frogs and Dogs is zo ingericht dat bestellen leuk en eenvoudig is. Je kunt gemakkelijk filteren op maat, geslacht en categorie. Voor de koudere dagen zijn er lange pyjama’s en onesies. Op de warmere dagen komen de shortama’s goed van pas. Alle pyjama’s zijn duurzaam geproduceerd en verpakt. Zo draag ook jij jouw steentje bij aan een betere wereld. En is je bestelling €20,- of meer? Dan wordt jouw order gratis verzonden. Je order wordt zelfs al dezelfde dag verzonden als je vóór 16:00 uur bestelt.

advertentie
advertentie