Afbeelding
pixabay.com/hansmarkutt

LTC De Merwede tennistoernooi Huis3

16 april 2022 om 07:32 Maatschappelijk

HARDINXVELD-GIESSENDAM Tennisvereniging LTC de Merwede houdt vrijdag 6 mei het Huis3 tennistoernooi. Het toernooi is bedoeld voor leden en niet leden en de opbrengst van de inschrijving van de deelnemers aan het toernooi en een clinic komen volledig ten goede van het KWF kankerbestrijding. 

Huis3 is een keet in Hardinxveld-Giessendam waarin 3 mensen van 24 juni één week in verblijven om zoveel mogelijk geld op te halen voor het KWF. Vanuit Huis3 worden er activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Met de slogan “Heel Hardinxveld Helpt” hopen zij dat heel veel mensen in actie gaan komen om daarmee geld in te zamelen voor het KWF. 

Huis3 en LTC de Merwede hebben de handen ineen geslagen en daarom wordt er een gezellig tennistoernooi gehouden voor iedereen die sportief een partijtje tennis wil spelen. Voorafgaand aan het toernooi vindt een tennis clinic plaats, verzorgd door tennisschool Bas Tennis Academy (Bas-Ta). Zo kunnen niet ervaren tennissers voorafgaand aan het toernooi de basisbeginselen van het tennis onder de knie krijgen. 

De inschrijfbijdrage voor deze clinic bedraagt €10,- en gaat volledig naar het KWF. Inschrijven voor het tennistoernooi kan als koppel via toernooien@ltcdemerwede.nl. Het inschrijfgeld voor het toernooi is €10,- per persoon. Opgeven voor deze avond kan tot en met vrijdag 29 april. De clinic start om 18.00 uur en duurt tot 19.00 uur. Vervolgens start het tennistoernooi, waarin de ingeschreven koppels met elkaar de strijd aangaan. 

advertentie
advertentie