De officiële handeling door Trudy Baggerman.
De officiële handeling door Trudy Baggerman. Gebroeders Blokland

Feest bij nieuwbouwproject Aan de Giessen

23 april 2022 om 11:52 Wonen

HARDINXVELD-GIESSENDAM Op woensdag 20 april heeft de officiële handeling van het nieuwbouwproject ‘Aan de Giessen’ van Gebroeders Blokland in Hardinxveld-Giessendam plaatsgevonden. Op deze zonnige middag feliciteerde wethouder Trudy Baggerman de kopers met hun toekomstige woning. Ze vindt het erg mooi dat alle toekomstige bewoners uit Hardinxveld-Giessendam komen en op deze manier zorgen voor doorstroming op de huizenmarkt in het dorp. Als handeling mocht ze met een hele grote schaar een strik doorknippen.

‘Aan de Giessen’ is een kleinschalig nieuwbouwproject dat bestaat uit 3 watervilla’s, een vrijstaande woning en twee twee-onder-één-kap woningen welke ontworpen zijn door het architectenbureau Van der Padt uit Giessenburg. Mede door het kleinschalige karakter was er veel ruimte voor individuele wensen van kopers. De bouw van deze 6 bijzondere woningen is in handen van Bouwbedrijf Frans Vink & Zonen en is in januari 2022 gestart. René Sleeuwenhoek, directeur ontwikkeling bij Gebroeders Blokland wenste het bouwteam veel succes met de verdere realisatie van het project en vond het fijn dat het project waarvan de gronden al in 1998 werden aangekocht, nu gerealiseerd wordt. De bouw gaat voorspoedig en de contouren van de woningen zijn al goed te zien. De kopers vonden het ook erg leuk om meteen even bij hun toekomstige woning te kunnen kijken.

Na de officiële handeling werd het glas geheven waarna de kopers elkaar onder het genot van een hapje en drankje beter leerden kennen in het inspiratiecentrum van Gebroeders Blokland in Hardinxveld-Giessendam.

Toost op de bouwplaats van Aan de Giessen
Borrelmoment in het inspiratiecentrum van Gebroeders Blokland
advertentie
advertentie