Afbeelding
pixabay.com/TaniaVdB

OKK’70 Dames 1 maatje te groot voor Voleco/VC Krimpen

25 april 2022 om 16:40 Volleybal

HARDINXVELD-GIESSENDAM Op vrijdagavond 22 april mocht het eerste damesteam van OKK’70 onder leiding van Roy Kroon aantreden tegen Voleco/VC Krimpen Dames 3. Op papier leek het een redelijk eenvoudige wedstrijd te moeten worden voor de dames van OKK’70, nadat in de eerste helft van het seizoen in eigen huis al met 4-0 gewonnen werd.

Na een goede beginfase, waarin er weinig fouten gemaakt werden moest Merel den Hertog de zaal helaas verlaten nadat een venijnige enkelblessure werd opgelopen. Het spel werd goed hervat en de set werd binnengesleept met 25-14. In set 2 werd het goede spel doorgezet en met een geweldige serviceserie van Lisanne Cluistra, van maar liefst 14 punten, wonnen de dames met 25-8. Ook set 3 en 4 werden eenvoudig gewonnen. Mede door goede passes van Rachel Klop, waarna haar zus Esther Klop de bal snoeihard in het veld wist te slaan. Dit resulteerde in een 4-0 winst, waardoor de dames nu de tweede plek in de competitie hebben toegeëigend.

Donderdag 28 april wordt er weer gespeeld om de punten tegen Volley2B en zaterdag 30 april zullen de dames gaan strijden om de beker.

advertentie
advertentie