Joris en Daphne in (tompoezen) actie voor Huis 3.
Joris en Daphne in (tompoezen) actie voor Huis 3. Eigen foto

Joris en Daphne verkopen 725 stuks oranjegebak voor Huis3

27 april 2022 om 17:05 Maatschappelijk

HARDINXVELD-GIESSENDAM Na het succes van vorig jaar - de tompoucenactie voor Huis3-, was het doel voor Joris en Daphne dit jaar meer verkopen en dat is ruimschoots gelukt.

Op 1 april 2022 begon de verkoop voor de Huis3 tompoucenactie. Nieuw in het assortiment waren de oranje chocoladebollen. Dit alles met een prachtig resultaat op Koningsdag van 575 oranje tompoezen en 150 oranje bollen. De totale verkoop gekomen op 725 stuks oranje gebak. Vorig jaar verkocht de familie Krouwel 475 tompoucen.

Joris en Daphne hadden hulptroepen ingeschakeld om al het gebak in te pakken en uit te delen. Woensdag 27 april half zeven ’s morgens werden de tompoucen opgehaald bij v.d. Grijn Bakkerij, vanaf 8 uur kwamen de eerste klanten hun bestelling ophalen bij Daphne aan de versierde Botenwerf. Joris had tegen een vrijwillige vergoeding een bezorgservice in Boven-Hardinxveld opgestart. Om 10 uur was het tijd voor hun eigen heerlijke Oranje tompouce. Dik verdiend, na deze succesvolle Huis3 actie. Die ruim 750 euro heeft opgebracht voor het KWF.

Info: www.huis3.nl

advertentie
advertentie