Afbeelding
pixabay.com/TaniaVdB

OKK’70 DS1 pakt nodige puntjes in competitie, maar laat beker voorbij gaan

3 mei 2022 om 08:56 Volleybal

HARDINXVELD-GIESSENDAM Dames 1 van volleybalvereniging OKK’70 bevindt zich in de drukste weken van hun volleybalseizoen. Met nog steeds een aantal wedstrijden te gaan, is de kans op de eerste plek in de competitie nog haalbaar, maar momenteel staan ze tevreden op plek twee.

Deze tweede plek is mede te danken aan de wedstrijd van afgelopen donderdag tegen Volley2B. Op papier beloofde het een leuke pot te worden, want naast OKK’70 is Volley2B het enige team dat wist te winnen van koploper SNA DS1. Door goede service en aanvalsdruk hielden de Hardinxvelders de gehele wedstrijd de overhand. Het werden 4 mooie sets voor OKK, waarin set 3 eruit sprong met een eindstand van 25-08. 

Na de winst van donderdag gingen de dames zaterdagochtend alweer vroeg richting Sliedrecht om daar de kwartfinale van het bekertoernooi te spelen. Ze moesten twee sets spelen en op het aantal punten de overhand hebben. Helaas verloren ze beide sets, waardoor de halve finale aan hen voorbijging dit jaar. Volgend jaar hopen ze weer op beter.

Dinsdag 10 mei is de kraker tegen koploper SNA. In de Lockhorst (Sliedrecht) start deze om 19:30 uur. 

advertentie
advertentie