Hardinxveld gestart met seizoenvoorbereiding

7 augustus 2022 om 09:36 Overig Deel je nieuws

De selectie van Hardinxveld is gestart met de voorbereiding van het nieuwe voetbalseizoen 2022/2023. Met ingang van dit seizoen staat Hardinxveld onder leiding van hoofdtrainer Theo de Boon, die daarmee met een schat aan ervaring terug is bij de club waar hij zowel zijn voetbal- als trainerscarrière is begonnen.

In de voorbereiding op de competitie begint Hardinxveld met een aantal oefenwedstrijden en vervolgens staat er een bekerpoule op het programma.
Komende zaterdag 13 augustus om 14.30 uur speelt Hardinxveld de eerste oefenwedstrijd thuis tegen Sleeuwijk, Op dinsdagavond 16 augustus gaat Hardinxveld op bezoek bij Vriendenschaar in Culemborg. Op zaterdag 20 augustus ontvangt Hardinxveld om 13,30 uur Woudrichem aan de Sluisweg..En na SVW uit op dinsdagavond 23 augustus speelt Hardinxveld op zaterdag 27 augustus om 14.30 uur de laatste oefenwedstrijd thuis tegen Arkel.

Voor de districtsbeker is Hardinxveld ingedeeld in een poule met DFC, Drechtstreek en GSC/ODS. In dit programma speelt Hardinxveld op zaterdag 3 september uit bij DFC, op 10 september thuis tegen Drechtstreek, en op zaterdag 17 september tegen GSC/ODS in Dordrecht.
Op zaterdag 24 september wordt dan een aanvang gemaakt met de competitie in de derde klasse.

advertentie
advertentie