Romy's Healthy Fest levert bijna 10.000 euro op voor KiKa

26 juni 2018 om 11:29 lokaal

H'VELD-G'DAM Romy van der Linden, de initiatiefneemster achter Romy's Healthy Fest kan haar geluk niet op. Afgelopen zaterdag vond Romy's Healthy Fest plaats bij Korfbalvereniging HKC. Tijdens dit evenement is maar liefst €9734,75 opgehaald.

Romy trapte zelf af met haar lievelingssport tennis. Vanaf dat moment stroomde korfbalvereniging HKC vol met bezoekers die samen met Romy KiKa steunden.

Tijdens dit evenement was voor ieder wat wils te doen. Van sport en beauty tot food en mind. De sporten werden beoefend in de vorm van clinics en openbare lessen. Diverse verenigingen en sport- en dansscholen deden mee aan dit mooie evenement, van Kangoo Jumps tot kickboxen. In de sporthal was er een hoek ingericht waar kapsters, visagisten, nagelstylistes en masseurs klaarstonden voor de bezoekers. Dit was een erg geliefde hoek waar het overvol was.

Het evenement werd feestelijk afgesloten met de uitreiking van de cheque aan een ambassadeur van KiKa. Romy die al anderhalve jaar tegen de ziekte leukemie vecht, overhandigde zelf de cheque op deze zomerse stralende dag. ,,Zo'n hoge opbrengst hadden wij niet verwacht. Het is hartverwarmend," aldus Van der Vlies die nauw bij de organisatie betrokken was.

Met de opbrengst van dit evenement kan nieuw onderzoek worden gefinancierd en kunnen nieuwe medicijnen worden ontwikkeld. Beide ouders zijn super trots op hun dochter en zijn dankbaar voor alle vrijwilligers, sponsoren en bezoekers die mee hebben geholpen en gedoneerd. Zonder hun was dit evenement niet zo succesvol geweest!

Dit evenement heeft Romy een extra boost gegeven om het laatste halfjaar door te blijven vechten. Als alles volgens plan verloopt, is ze eind van dit jaar klaar.

advertentie
advertentie