Arie Verhoef in de zaak.
Arie Verhoef in de zaak. Eline Lohman

Juwelier Verhoef in Hardinxveld-Giessendam sluit binnenkort deuren

7 december 2022 om 08:52 Zakelijk

HARDINXVELD-GIESSENDAM Juwelier Verhoef aan het Klein Diepje in Hardinxveld-Giessendam sluit binnenkort haar deuren.

door Eline Lohman

Arie en Marian kijken tevreden hun juwelierszaak rond. Vitrines vol horloges en sieraden. Zij hebben hun vak met heel veel plezier gedaan, maar eens houdt het op en wordt het tijd om fijn te gaan genieten van hun vrijheid.
Arie en Marian zitten allebei al lang in het vak en hebben heel wat mensen zien komen en gaan in de juwelierszaak. Ze hebben altijd genoten van hun werk. ,,We hebben een heel trouwe klantenkring opgebouwd. Dat gaan we ook het meeste missen straks: de binding met de klanten.

Dat klantcontact vinden zij een mooi aspect. ,,Het leuke van ons vak is dat je veel sociale contacten hebt. Wanneer je in de zaak bent, dan denk je nergens anders aan dan aan het helpen van mensen bij het kiezen van een sieraad of een horloge. Mensen zijn blij met een mooi sieraad en dat heeft ons altijd veel voldoening gegeven. Als we straks gestopt zijn, dan weten we één ding zeker en dat is dat we nog heel vaak terug zullen denken aan onze mooie tijd in de winkel.”

De opheffingsuitverkoop gaat op donderdag 8 december van start. ,,Wij blijven tot het laatst alle reparaties voor u verzorgen. Wij hopen onze klanten nog te laten genieten van de mooie kortingen die wij deze periode gaan geven.”

advertentie
advertentie