Wethouder Van Leeuwen wordt directeur bij Samenwerkingsverband PasVOrm

12 juli 2018 om 15:52 lokaal

HOORNAAR Wethouder Elisabeth van Leeuwen heeft een nieuwe baan. Vanaf 15 oktober treedt zij in dienst bij Samenwerkingsverband PasVOrm als directeur-uitvoerend bestuurder. PasVOrm is verantwoordelijk voor het realiseren van passend onderwijs voor 20 voortgezet onderwijsscholen in de regio. In maart van dit jaar maakte wethouder Van Leeuwen al bekend dat zij niet beschikbaar is voor de nieuwe gemeente Molenlanden en dat het tijd is voor een nieuwe uitdaging.

Elisabeth van Leeuwen is bijna 6 jaar wethouder en eerste loco burgemeester in de gemeente Giessenlanden. In de afgelopen jaren zette zij zich in voor onder andere kerngericht werken en het sociaal domein. Daarnaast is zij nauw betrokken bij projecten als het Noorderhuis in Noordeloos en de Activiteitenzone Giessenburg.

Het college van b en w: ,,Elisabeth van Leeuwen is een zeer waardevolle wethouder die zich in de afgelopen jaren met hart en ziel heeft ingezet voor de samenleving. Wij vinden het jammer dat ze ons gaat verlaten maar gunnen haar deze mooie nieuwe kans van harte."

In het najaar wordt een moment gepland waarop inwoners en relaties van de gemeente afscheid kunnen nemen. De exacte datum hiervoor volgt binnenkort.

advertentie
advertentie