Afbeelding
pixabay.com

Eenzaam of hulp nodig? Bel corona-hulplijn van Servanda

13 oktober 2020 om 11:14 Corona

H'VELD-G'DAM De coronamaatregelen zijn weer aangescherpt. Het kabinet laat weten dat de maatregelen nodig zijn om de contactmomenten te verminderen en zo corona weer onder controle te krijgen. Dit betekent dat inwoners misschien weer minder of geen bezoek krijgen of het spannend vinden om boodschappen te gaan doen.

Wie zich eenzaam voelt of hulp nodig heeft bij dagelijkse klusjes, zoals boodschappen, kan contact opnemen met de corona-hulplijn van Servanda.

Inwoners kunnen zich onder andere aanmelden voor hulp bij boodschappen of voor de belronde. Servanda belt regelmatig naar mensen in de belronde om een praatje te maken. Zo heeft iedereen toch iedere week een contactmoment om hun verhaal te vertellen. Servanda is bereikbaar op maandag tot en met donderdag tussen 09.00 en 12.00 uur via 0184-612771.

Wie er even tussenuit wil, is welkom in De Buurtkamer. Iedere maandag- en donderdagmorgen is De Buurtkamer geopend voor een praatje, een vraag, een luisterend oor of gewoon een kopje koffie. De Buurtkamer is gevestigd in de Ducdalf, Scheldestraat 1.

advertentie
advertentie