Onder het Vergrootglas

Informatie

H'VELD-G'DAM - In de maanden juli en augustus worden de Kompastitels samengevoegd. Dat betekent dat er ook voor de rubriek Onder het Vergrootglas de komende weken een kleine wijziging optreedt. De ene week plaatst de redactie een foto van een plek in Hardinxveld; de andere week is Sliedrecht aan de beurt. Wekelijks worden er twee winnaars gekozen: iemand uit Hardinxveld en iemand uit Sliedrecht.

De Sliedrechtse foto van vorige week was ook voor de Hardinxvelders eenvoudig te raden. Het ging hier om het voormalige station in Sliedrecht. Het gebouw waar nu de Heeren van Slydregt in gevestigd is. Wilma den Hertog uit Hardinxveld stuurde het juiste antwoord in en wint hiermee een waardebon van de Giessenhof. In Sliedrecht is Gerard de Haan de winnaar; hij krijgt de waardebon van de Albert Heijn aan het Burgemeester Winklerplein in Sliedrecht toegestuurd.

Ook voor deze keer weer een foto. Dit keer een plek ergens in Hardinxveld. Wie het weet mag het zeggen. Oplossingen kunnen naar kompas.hardinxveld@bdu.nl

advertentie