Onder het Vergrootglas

Informatie

H'VELD-G'DAM - In de maanden juli en augustus worden de Kompastitels samengevoegd. Dat betekent dat er ook voor de rubriek Onder het Vergrootglas de komende weken een kleine wijziging optreedt. De ene week plaatst de redactie een foto van een plek in Hardinxveld; de andere week is Sliedrecht aan de beurt. Wekelijks worden er twee winnaars gekozen: iemand uit Hardinxveld en iemand uit Sliedrecht.

De foto die deze week in Onder het Vergrootglas stond was blijkbaar een lastige. Het gebeurt zelden, maar de redactie van Het Kompas ontving deze keer geen enkel juist antwoord. Daarom heeft de redactie besloten de foto gewoon nog een keer te plaatsen. Dit keer met een kleine hint: de foto is gemaakt ergens langs de dijk in Hardinxveld-Giessendam.

Wie het weet mag het zeggen. Oplossingen kunnen gestuurd worden naar kompas.hardinxveld@bdu.nl. De juiste oplosssingen maken kans op een waardebon van De Giessenhof (voor Hardinxveldse inzenders) of een waardebon van Albert Heijn aan het burgemeester Winklerplein (voor inzenders uit Sliedrecht).

advertentie