Terugblik actiemarkt t.b.v. Adullam

Lokaal nieuws

Afgelopen zaterdag, 13 september, vond de jaarlijkse actiemarkt t.b.v. Stichting Adullam weer plaats in het Hervormd Centrum te Hardinxveld Giessendam. In tegenstelling tot vorig jaar was het prachtig weer. Veel bezoekers bezochten de kramen, en ook voor de kinderen was er genoeg te doen zoals knutselen, roofvogels vasthouden, sjoelen, of een echte minigraver bedienen. Een aantal kinderen verkochten zelf hun spullen op de kleedjesmarkt. 's Middags werd onder veel belangstelling een kleine roofvogeldemonstratie gehouden. Tijdens de actiemarkt zijn er weer veel kleurplaten, puzzels en speurtochten ingeleverd. De winnaars krijgen binnenkort hun prijs overhandigd.

Dankzij de inzet van veel vrijwilligers kunnen we terugkijken op een geslaagde dag! De opbrengst van de dag was ook erg mooi. Aan het eind van de dag bleek een netto-opbrengst van ruim € 18.000,- te zijn opgebracht. Het comite kijkt daarom tevreden en dankbaar terug op deze dag.

We hopen u weer te ontmoeten op een van onze volgende acties. De eerstvolgende is de kledingbeurs en auto-wasactie op D.V. 27 september.

advertentie