Nieuwe jeu de boulesbanen voor Hoornaar

20 september 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

Zaterdag 27 september a.s. wordt de nieuw aangelegde jeu de boulesbaan in Hoornaar in gebruik genomen. Om 14.00 uur zal waarnemend burgemeester Werner ten Kate van de Gemeente Giessenlanden de eerste ballen gooien.

Het initiatief om te komen tot de aanleg van een jeu de boulesbaan ligt bij de "Vrienden van de Zes Molens, die samen met de Gemeente Giessenlanden en de Dorpsraad "Bruisend Hoornaar" de nodige financiën bij elkaar hebben gebracht.

Ook mede dankzij de welwillende medewerking en het nodige advieswerk van de Kuiper Noordeloos b.v. ligt er nu een prachtige dubbele baan achter het woon-zorgcomplex "de Zes Molens".

Na de ingebruikname kan er onder deskundige leiding gespeeld worden en wordt er aan het publiek uitleg gegeven over het verloop van de wedstrijd. Aan toeschouwers is ook gedacht. Rondom het speelveld staan bankjes waarop het spel op zeer comfortabele wijze te volgen is.

Na de openingsdag zijn er tijdens de openingsuren van het restaurant van "de Zes Molens" tegen betaling van een borgsom van € 30,-- speelballen verkrijgbaar.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie