Online Alzheimercafe Hardinxveld-Giessendam Boekbespreking: De Vierde Dementie

19 maart 2021 om 18:04 Lokaal Deel je nieuws

Iedere vierde woensdagavond van de maand organiseert het Alzheimer Café Hardinxveld-Giessendam een bijeenkomst. Vanwege landelijke richtlijnen is er een online Cafe op woensdagavond 24 maart a.s. op MerweTV, waar een gesprek met auteur Evelien Pullens over haar boek ‘De Vierde Dementie’ is te zien.

Evelien Pullens laat in haar boek ‘De Vierde Dementie, intuïtie en dementie’ als ervaringsdeskundige en zorgprofessional zien hoe je op een andere manier kunt omgaan met iemand met dementie. Benieuwd naar deze zienswijze zijn Hetty Bezemer en Mireille Gelderblom van Alzheimer Café Hardinxveld-Giessendam in gesprek gegaan met de auteur over haar ervaringen.

De uitzending is woensdag 24 maart 2021 om 19.30 uur te zien op MerweTV en wordt die avond verschillende keren herhaald om 20.30 uur, 21.30 uur en 22.30 uur. Daarnaast kunt u de uitzending op een eigen moment terugzien op het YouTube kanaal van MerweTV of het YouTube kanaal van Servanda.

Het Alzheimer Café is een trefpunt voor mensen met dementie, hun partners, familieleden en vrienden en wordt georganiseerd in samenwerking met de verschillende zorgaanbieders van Hardinxveld-Giessendam en ondersteund door Alzheimer Nederland, www.alzheimer-Nelderland.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie