Top-6 kandidaten ChristenUnie
Top-6 kandidaten ChristenUnie Geert van Wijngaarden

De ChristenUnie Hardinxveld-Giessendam presenteert haar kandidaat raadsleden

26 januari 2022 om 20:31 Lokaal Deel je nieuws

Als ChristenUnie afdeling Hardinxveld-Giessendam presenteren we u de nieuwe kandidaat raadsleden voor de komende vier jaar. De lijsttrekker is huidig raadslid Willem Pors. Op nummer twee staat Wim IJzerman, welke zijn raadsperiode ook met nog eens vier jaar wil verlengen. Op de plekken drie tot en met vijf zien we nieuwe gezichten: Aafke Ouwerkerk, Erik van Dijk en Jolanda Jansen. De huidige wethouder, namens de ChristenUnie, Jan Nederveen vinden we terug op plaats nummer zes. Jan Nederveen is de kandidaat wethouder namens de ChristenUnie.

Een mooie en nieuwe groep mensen die klaarstaat en zich de komende periode inzet om het sociaal christelijk geluid van de ChristenUnie te laten klinken. Zoals het verkiezingsprogramma  van de ChristenUnie de titel “In verbinding“ meekrijgt, zo willen de kandidaten met nieuw elan de verbindende factor zijn. Dit vanuit de wijk waarin zij wonen, de geloofsgemeenschap waar ze onderdeel van zijn, en de relaties welke zij hebben. We zijn dankbaar dat deze mensen met hun talenten en expertise zich in willen zetten voor ons mooie dorp en haar inwoners.   

Om dit op een krachtige manier te kunnen doen vragen we u hen te steunen door op 16 maart 2022 uw en jouw stem uit te brengen op de ChristenUnie. Want een stem op ChristenUnie - blauw, is aandacht voor jou!

advertentie
advertentie