Crown Event 2020 in Hardinxveld-Giessendam

1 maart 2020 om 13:18 Muziek

H'VELD-G'DAM Op donderdag 30 april houdt Crown Events een groots en hoogwaardig muziekevenement. Het event is onderdeel van de lokale feestweek, welke wordt gehouden in de feesttent op de sportvelden aan de Sluisweg in Hardinxveld Giessendam. Tijdens het avondvullende festival zijn er optredens van Damscus, Worship Central (GB), DJ Roberto Rosso en Mind Connected. De gigantische tent biedt plaats aan maximaal 1700 gasten en is voorzien van hoogwaardige geluids- en lichttechniek.

Worship Central is een geweldig worship collectief en een grote naam in de christelijke aanbiddingsbeweging. De band uit Engeland is opgericht door de bekende artiest Tim Hughes. Het wordt een concert vol van Lofprijs en Aanbidding waarbij er uitgedragen wordt dat Jezus Christus alle lokale communities en kerken met elkaar verbindt.

Damascus een inmiddels niet weg te denken collectief van drie rappers en een zangeres die een bijzonder breed publiek aanspreken. Hun eigen uitleg geeft het zo mooi weer: ,,Onderweg naar Damascus om daar gelovigen op te pakken werd Paulus door God zelf stilgezet. Drie dagen was hij blind en bepaalde hij, opgevangen in het huis van Ananias, een nieuwe koers. Dat is het doel van onze muziek: stil zetten, tot nadenken stemmen en een nieuwe koers bepalen. Wij verkondigen 'nieuwe ronde, nieuwe kansen' voor hen die het steeds weer verknallen."

DJ Roberto Rosso verzorgt de afterparty. De afgelopen jaren trad hij al op het BEAM Festival, Like Jesus en Opwekking. Zijn tracks worden gekenmerkt door stevige beats, een geheel eigen sound, vernieuwend en met een radicale boodschap.

Een muziekfestival is niet compleet zonder de geweldige dansers van Mind Connected. Ze hebben een regelrechte missie: Dansen voor de Heer, Zijn wonderbaarlijke Naam groot maken door dans, beleving en beweging.


Ticketverkoop online via Events4Christ: www.eventsforchrist.nl, early bird tickets: €22,50*, normale tickets: €25,-*, aan de deur: € 30,-. * Er wordt een kleine servicefee in rekening gebracht voor de ticketafhandeling

advertentie
advertentie