Man of the World viert Gerda's jubileum

14 september 2014 om 00:00 Ondernemend

HARDINXVELD-GIESSENDAM - Het was op 1 september precies tien jaar geleden dat Gerda den Boer eigenaresse werd van Man of the World op het adres Den Bogerd 12-14. Het jubileum krijgt op vrijdag 3 oktober een extra feestelijk tintje. Iedereen is dan welkom om onder het genot van een hapje en een drankje kennis te maken met de trends van dit najaar.

Door Ria Scholten

,,Mannen kunnen in onze zaak terecht voor een complete outfit in verschillende stijlen", vertelt Gerda. ,,De modetrends van komende winter? Sportief en stoer met gebruik van mooie stoffen. Warme kleuren die we veel gaan zien zijn groen, aubergine en brique. De andere modetinten blauw en antraciet kunnen goed worden gecombineerd met een accentkleur als felrood. De ruitshirts, die de afgelopen seizoenen het modebeeld domineerden, doen een stapje terug. We zien dit najaar veel uni shirts en rustige prints. De bekende jeanshemden zijn weer terug. De klant vindt bij ons bekende merken als OLYMP en Giordano die bekend staan om hun uitstekende prijs/prestatie verhouding."

,,De modebewuste man kiest voor een chino of jeans, al dan niet in combinatie met een casual colbert. In dit verband wil ik graag het label MAC even noemen. Deze broeken hebben een uitstekende pasvorm en kwaliteit en een gunstige prijsstelling. Een soepele, los gedragen sjaal zorgt voor de finishing touch. Terug van weggeweest zijn de colberts met afritsbare binnenvoering. De zeer comfortabele tricotcolberts, die afgelopen winter de show stalen, zijn wegens succes geprolongeerd. We zien vesten in unitinten, maar ook met mooie gebreide patronen van onder andere Vanguard. Zowel de liefhebbers van grove, stoere breisels als van een fijnere kwaliteit vinden in de collectie 2014/2015 een vest naar hun smaak."

,,Met de winterkou voor de boeg heeft Man of the World een mooie collectie 'gestepte' winterjassen van Reset in verschillende kleuren. Lederen jassen in verschillende modellen geven aan een outfit een stoere uitstraling. Een driekwart coat kan uitstekend worden gecombineerd met een kostuum, maar ook met een jeans. Graag wil ik de aandacht vestigen op het label Blue Industry dat sinds kort in onze zaak te vinden is", aldus Gerda. ,,De collectie bevat shirts, vesten, pullovers en colberts met een eigentijdse twist. En dan is er natuurlijk de uitgebreide State of Art collectie met sportieve, eigentijdse en comfortabele mode voor de man met een actieve lifestyle."

Ter gelegenheid van het jubileum heeft de mannenmodezaak een leuke actie. In de bij deze krant gevoegde folder staat een modecheque van 20 euro afgedrukt. Hiervan kan gebruik worden gemaakt bij een aanschaf vanaf 100 euro. De cheque kan worden ingeleverd tot en met zaterdag 18 oktober.

Zie voor uitgebreide informatie de website www.manoftheworldhveldgdam.nl. De zaak is telefonisch bereikbaar via 0184-618841.

Foto-onderschrift: Gerda wordt geflankeerd door Jeanette (l.) en Ali.

advertentie
advertentie