Afbeelding

Dierenkliniek De Merwede verhuist

18 september 2014 om 00:00 Ondernemend

H'VELD-G'DAM - Dierenkliniek De Merwede verhuist naar een nieuwe locatie in het centrum van Hardinxveld-Giessendam. Vanaf 1 oktober zal de kliniek, voorheen gevestigd aan de Venusstraat, haar deuren openen aan Peulenstraat 239a. De dierenkliniek biedt tevens plaats aan Trimsalon De Merwede en een winkelruimte met dierbenodigdheden.

De uitbreiding met een trimsalon en een winkel met dierbenodigdheden was al enige tijd een wens van het team van Dierenkliniek De Merwede. In het huidige pand aan de Venusstraat was echter geen ruimte voor uitbreiding. Met de verhuizing naar de Peulenstraat verwelkomt de dierenkliniek haar nieuwe trimsalon De Merwede, onder leiding van trimster en paraveterinair Sharon Nanninga, voorheen medetrimster bij trimsalon Louwersplein in Hendrik Ido Ambacht. In de trimsalon zijn kleine én grote honden, maar ook katten welkom voor een schoonheidsbehandeling. Er worden afhankelijk van het ras en de wensen van de eigenaar verschillende technieken toegepast, waaronder plukken, knippen, effileren en ontwollen. Ook kunnen dieren hier terecht voor het knippen van nagels, schoonmaken van oren en ogen, evenals het uitknijpen van anaalklieren.

Dierenkliniek en Trimsalon Hardinxveld-Giessendam is maandag van 14.00 tot 17.00 uur en dinsdag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur en 14.00 tot 17.30 uur geopend. Er wordt gewerkt met spreekuur en trimbehandelingen op afspraak. De kliniek en de trimsalon zijn te bereiken op 0184-618690 of per email via hardinxveld@dierenzorggroep.nl. Buiten deze openingsuren wordt direct doorverbonden met het 10 kilometer verderop gelegen Dierenziekenhuis Gorinchem, waar assistentes van 8.00 tot 20.00 uur beschikbaar zijn voor het stellen van vragen en het maken van afspraken. Beide dierenklinieken zijn 24 uur per dag bereikbaar voor spoedgevallen.

advertentie
advertentie