Sfeer en belevenis bij Manhattan Style

9 oktober 2014 om 00:00 Ondernemend

SLIEDRECHT - ,,Onze Christmas Fair is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een event waar duizenden mensen van genieten", vertelt Astrid Davidse. Een rondgang door het bijzondere gebouw maakt al snel duidelijk waarom dit het geval is. Een vijftigtal prachtig versierde kerstbomen met flonkerende lichtjes zorgen voor een sprookjesachtige sfeer. De grote tafel bij de entree doet het thema van de show 'Glitter & Glamour' alle eer aan. Zilveren etagères en boompjes en fraai versierde waxinelichthouders en fotolijstjes krijgen een extra feestelijke uitstraling door de vele mini LED lampjes."

,,Nieuw in het assortiment zijn de schilderijtjes met subtiel verlichte wintertaferelen en de verlichte sokken voor de cadeautjes van de Kerstman. Bijzonder decoratief zijn de verlichte cadeaudozen, die in drie maten en vier kleuren verkrijgbaar zijn. Ook de schemerlampjes met drie verwisselbare kapjes, die het hele jaar door voor een stukje sfeer in de woning zorgen, zijn het vermelden waard. Klassiekers in ons assortiment zijn de handgemaakte kerstballen, decoratiematerialen en verlichte huisjes."

De Christmas Fair is geopend vanaf zaterdag 4 oktober. Bezoekers worden door Manhattan Style getrakteerd op een gratis kopje koffie of thee met iets lekkers. ,,Ook dit jaar organiseren we weer een aantal ladies nights", laat Astrid weten. De data zijn te vinden op de website www.kerstwinkelen.com.

advertentie
advertentie