Oorsuizen

31 oktober 2014 om 00:00 Ondernemend

SLIEDRECHT - Een ruis, een brom, een piep of een fluitend geluid in één of beide oren. Naar schatting hebben 1 miljoen mensen last van tinnitus. Tinnitus kent vele oorzaken en gaat vaak gepaard met gehoorverlies. Tinnitus wordt ook wel oorsuizen genoemd.

Wat iemand hoort en in welke mate, verschilt per persoon en kan ook van tijd tot tijd verschillen. Tinnitus kan leiden tot stress, vermoeidheid, concentratieproblemen en zelfs psychische problemen. Geluidstherapie in combinatie met praktijkgerichte begeleiding, is een succesvol bewezen methode om tinnitus te beheersen. Bij geluidstherapie wordt extra geluid aangeboden wat kan helpen om de aandacht weg te nemen van de tinnitus en zo de negatieve gevolgen te voorkomen.

Bij Hoorstudio Strating is het mogelijk om de kwaliteit van leven met tinnitus te verbeteren.

Een tinnitus therapeut is er aanwezig om de juiste begeleiding te kunnen geven. Er staat een geluidsdichte cabine waarin het gehoor nauwkeurig gemeten kan worden. Bovendien kunnen daar de nieuwste hoortoestellen geprobeerd worden die speciaal ontwikkeld zijn om het oorsuizen minder hoorbaar te maken.

Hoorstudio Strating is gevestigd aan de Gantelweg 2A in Sliedrecht. Er is voldoende parkeergelegenheid voor de winkel en de winkel zelf is rolstoel- en scootmobielvriendelijk. De openingstijden zijn maandag van 13.00 uur tot 17.30 uur en dinsdag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.30 uur. Ze zijn telefonisch bereikbaar via 0184-411193.

advertentie
advertentie