Nova en Jenny geven workshop dans.
Nova en Jenny geven workshop dans. F de H

Dans in eigen videoclip

13 januari 2022 om 14:59 Overig

HARDINXVELD-GIESSENDAM Drie zaterdagen op rij kunnen kinderen lekker dansen en uiteindelijk kunnen ze een videoclip met hun moves erop laten zien op hun telefoon of op YouTube.

Nova Stuij, nadat zij de havo voor dans in Rotterdam heeft doorlopen is ze nu tweedejaars student aan Dansacademie Codarts in Rotterdam en Jenny Hoekwater, lerares lichamelijke opvoeding en beweegcoach Gewoon Doen verzorgen een workshop dans voor kinderen van 6 tot 10 jaar en van 11 tot 14 jaar. Op zaterdag 22 en 29 januari wordt een dans aangeleerd en op 5 februari wordt het resultaat gefilmd en kan een ieder het resultaat zie. Nu er weinig tot geen gelegenheid is om lekker te bewegen is dit een mogelijkheid om energie op te doen door te dansen.

Van 10.30 tot 11.30 uur dansen de kinderen van 6 t/m 10 jaar en van 11.30 tot 12.30 uur de kinderen van 11 t/m 14 jaar. Meisjes jongens, met of zonder danservaring, iedereen is welkom.

Het vindt plaats op het plein van de Ichthusschool in de Wielwijk in Hardinxveld, in de buitenlucht.

Graag aanmelden voor 20 januari via gewoondoen156@gmail.com. De workshops zijn mede mogelijk gemaakt door een subsidie vanuit de MAG dus meedoen is gratis.

advertentie
advertentie