Kinderboekenweek
Kinderboekenweek BCB

kinderboekenweek bij Boekhandel Ritmeester

Overig Deel je nieuws

D.V. 5 t/m 15 oktober: Kinderboekenweek!

Kom langs bij Boekhandel Ritmeester

De Kinderboekenweek komt er weer aan! Van 5 t/m 15 oktober staat in heel Nederland het kinderboek in de schijnwerpers. Ook bij Boekhandel Ritmeester is er volop aandacht voor het christelijke kinderboek.

Omdat lezen zo belangrijk is voor kinderen roepen we alle ouders, verzorgers en grootouders op hun (klein)kinderen te verrassen met een boek. Het hele jaar door, maar vooral tijdens de Kinderboekenweek. Hoe jonger kinderen plezier krijgen in lezen, hoe meer profijt ze er later van hebben.

Het thema van de Kinderboekenweek is dit jaar GI-GA-GROEN. Het is actueel en stelt de natuur centraal, die overal om ons heen is. Buiten is er van alles te ontdekken en te doen. De kinderen kunnen een echte natuurheld worden en op avontuur gaan om al het moois van de schepping te ontdekken en te helpen beschermen.

Tijdens de Kinderboekenweek zijn er drie speciale actieboeken verkrijgbaar bij Boekhandel Ritmeester.  Het prentenboek Dat wil ik zien! van Hanna Holwerda voor de leeftijd 4-6 jaar; De groene reis van Pien en Gijs van Lianne Biemond-Kasbergen voor de leeftijd 7-9 jaar en Pudding in tomatensaus van Evelien van Dort voor de leeftijd 10-12 jaar. Benieuwd naar deze boeken?

Tot ziens bij Boekhandel Ritmeester, Tolstraat 34 in Meerkerk, Rembrandtstraat 29 in Boven-Hardinxveld en Pompstraat 31 in Gorinchem.

advertentie
advertentie