Afbeelding
Tineke

Kringloop De Cirkel viert feest!

24 september 2022 om 20:33 Overig Deel je nieuws

Zaterdag 1 oktober a.s. zetten alle kringloopwinkels in Nederland hun deuren open voor de nationale kringloopdag. Ook kringloop De Cirkel viert zaterdag een feestje van 9.00 tot 12.00 uur.

Met het organiseren van een kringloop ochtend hopen we dat iedereen zich welkom voelt om kennis te maken met De Cirkel.. We merken toch dat veel mensen het lastig vinden om te shoppen in een kringloopwinkel. Met deze open ochtend willen we laten zien dat De Cirkel echt een prachtige winkel is waar spullen een tweede kans krijgen. Goed voor het milieu maar ook voor de portemonnee.
Het bestuur van De Cirkel is trots op het programma dit jaar: Klanten mogen zelf hun koopwaar aanbieden, de zogeheten kofferbakverkoop. Er zijn op dit moment nog een aantal plaatsjes vrij, bij interesse stuur een berichtje via de site www.kringloopdecirkel.nl. Daarnaast is er om 10.00 een verkoop per opbod. Er wordt van alles geveild, van oude wenskaarten tot een moderne elektrische gitaar. Het loont echt de moeite om mee te bieden.  De opbrengst  van de hele dag komt ten goede aan de hersenstichting. Voor alle betalende klanten ligt er ook een leuke attentie klaar. Buiten is er een kraam met veel mooie boeken voor een klein prijsje. Kinderen mogen grabbelen en kunnen hun nagels paars, de kleur van de hersenstichting, laten lakken. 

Om het feest extra gezellig te maken is er voor alle klanten gratis koffie en limonade.

.

advertentie
advertentie