Altena Experience groep 8
Altena Experience groep 8 Altena College

Met plezier naar het Altena College!

30 september 2022 om 13:20 Overig Deel je nieuws

Met plezier op ontdekkingstocht gaan door een nieuwe school! Het Altena College trapt af met de doe-middag ‘Altena Experience’ voor groep 8: de eerste van een reeks leuke en uitdagende activiteiten de komende maanden.  

Ruim 200 achtstegroepers grepen woensdag 28 september hun kans om alvast te proeven van het leven als brugklasser op het Altena College. Met veel plezier en enthousiasme namen de leerlingen plaats in de ruime aula van de school. Na een warm welkom door mw. Van Haaften, conrector van de brugklassen, ging de doe-middag van start. In vier blokken met verschillende themagerichte lessen, werden de leerlingen door ouderejaars leerlingen door de Experience geleid. Deze oudejaarsleerlingen zijn vaak ook lentor. Een lentor maakt brugklasleerlingen wegwijs in de school gedurende het 1e schooljaar. Grote kans dus dat je ze weer tegenkomt als je volgend jaar in de brugklas van het Altena College zit!


Mw. van Haaften: ‘De Altena Experience is onderdeel van een leuk en gevarieerd kennismakingsaanbod. De volgende activiteit is de Open Middag op woensdag 19 oktober! Van 14.00 tot 17.00 uur kunnen leerlingen van groep 7 en 8 samen met hun ouders/verzorgers een kijkje komen nemen in onze school. Kijk op onze website voor meer informatie. Wij zetten onze deuren met plezier voor jullie open!’

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie