Ondertekening sponsorovereenkomst met Hans Kamsteeg en Chris Tromp (secretaris v.d. buurtbusvereniging)
Ondertekening sponsorovereenkomst met Hans Kamsteeg en Chris Tromp (secretaris v.d. buurtbusvereniging) W.Kafoe

Sponsoring Buurtbus door kapsalon Kamsteeg

1 oktober 2022 om 12:40 Overig Deel je nieuws

Op dinsdag 27 september is in de kapsalon van Hans en Annelise Kamsteeg aan de Buitendams in Hardinxveld vastgelegd dat deze de buurtbusvereniging “de Binnen-Giessen” zal sponsoren. Kapsalon Kamsteeg is al sinds 1936 aan de Buitendams gevestigd en staan met een trouw team van mensen klaar in hun salon, op de bovenverdieping voor dames en op de begane grond voor heren. De buurtbusvereniging onderhoudt de buslijnen 706 en 707, die respectievelijk rijden tussen Gorinchem, Schelluinen en Giessenburg en - aansluitend -  tussen Giessenburg, Giessen-Oudekerk, Hardinxveld-Giessendam en Boven-Hardinxveld.
Binnenkort kunt u tijdens werkdagen de twee bussen tussen 7 en 18:30 uur, elk uur voorbij zien rijden met de reclame van kapsalon Kamsteeg op de zijkant van de bussen.

Heeft u/jij tijd en zin om ook achter het stuur van één van onze bussen te zitten, meldt u zich dan aan via info@buurtbusdebinnengiessen.nl  We zouden graag ons chauffeursbestand uit willen breiden. Zie ook onze website voor verdere informatie. Wilt u voor uw bedrijf ook reclame op de buurtbussen van onze vereniging hebben, dan kunt u via bovenstaand emailadres contact met ons opnemen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie