Afbeelding
Foto Pexels

Mannen zijn tegenwoordig steeds modebewuster

3 mei 2022 om 13:48 Partnercontent

Het is niet meer van deze tijd dat bij getrouwde stellen de vrouw bepaald welke kleren de man draagt. Halverwege de vorige eeuw was het heel gebruikelijk dat vrouwen bepaalden wat voor kleren er voor de man gekocht werden. Tot in de jaren 1970 en 1980 liet de man zich graag adviseren door zijn vrouw bij de aankoop van kleren. Wat dat betreft zijn de mannen in deze tijd heel wat eigenwijzer waar het betreft de aankoop van zowel onder- als bovenkleding.

Het ging bij de oudere generaties zelfs zo ver dat de man in de auto een sigaretje bleef roken terwijl de partner de kleding ging kopen. De maatvoering was dan bij de wederhelft wel bekend. In het verleden waren kledingkopers heel trouw aan hun eigen merk of eigen winkel. In tegenstelling tot vrouwen die ook in Hardinxveld Giessendam een hele dag kunnen shoppen, willen mannen graag snel ter zake komen. Hebben ze eenmaal een goed merk of een winkel gevonden dan blijven ze die nog steeds lange tijd trouw. Het is ook fijn als de verkoper in een winkel je kent en daarbij ook op de hoogte is van jouw maat en smaak. Dat maakt het allemaal net even wat makkelijker. 

Modebewust

Waar in het verleden de grootwinkelbedrijven en landelijke ketens het modebeeld bepaalden daar is er tegenwoordig een bijna onbeperkte keus in kleding. In Hardinxveld Giessendam kun je hiervoor bijvoorbeeld in de Peulenstraat terecht. Ook als man wil je niet alleen lekker zittende bovenkleding hebben maar ook ondergoed voor mannen moet maximaal draagcomfort garanderen. Er is tegenwoordig ook hierin veel keuze. Je hoeft niet elke dag meer een witte onderbroek met gulp en een hemdje met schouderbandjes te dragen. Modieus hoeft ook niet beslist nieuw te zijn, soms kun je verrassend mooie kleding bij de kringloopwinkel vinden.

Boxershort

Je mag wel zeggen dat de boxershort de meest gedragen onderbroek anno 2022 is. De variatie aan modellen is enorm. Het ontwerp stamt al uit 1925 en werd uitgevonden door Jacob Golomb. De modellen hebben zich door de jaren heen ontwikkelt tot wat het nu is. De strakke boxershort voor heren zijn aan het einde van de jaren ´90 pas op de markt gekomen

Online is er voor ondergoed mannen een zeer breed aanbod te vinden. Niet alleen de kleur moet mooi zijn ook het model moet perfect zitten. Bij de makers van Undiemeister hebben ze daar goed over nagedacht.

Biologisch katoen

Zo kun je er op letten of het shirt van biologisch katoen is gemaakt. Bij Undiemeister maken ze hun ondergoed van biologische katoen en hebben het de naam Mellowood aan meegegeven. Dit katoen is zacht als zijde, heeft een snelle vochtopname en is sneldrogend. Er zijn echter meer dingen waar je op kunt letten die we graag even voor je op een rijtje zetten. 

  • Maximale ventilatie 
  • Antibacterieel 
  • Weinig krimp of vervilting 
  • Kleurvast 
  • Stevigheid 
  • Natuurlijke kleuren 
  • Hypoallergeen 
  • Co2 neutrale productie 
  • Maximale recycling van grondstoffen

Samengevat wil je dat het draagcomfort optimaal is en dat je ondergoed gedurende de dag helemaal niet voelt als je het aan hebt. En wat het belangrijkste is je wilt het zelf aanschaffen om te laten zijn dat je de zelfstandige modebewuste man van tegenwoordig bent.

advertentie
advertentie