Groote Lindt pas in tweede helft langs Hardinxveld (4-2).
Groote Lindt pas in tweede helft langs Hardinxveld (4-2). Mike Rijnders

Hardinxveld verliest van Groote Lindt

11 mei 2019 om 21:24 Sport

ZWIJNDRECHT Het is Hardinxveld zaterdagmiddag niet gelukt om zich te revancheren tegen Groote Lindt. Ondanks een 1-2 ruststand in het voordeel van Hardinxveld, stelde de thuisclub in de tweede helft orde op zaken op het eigen hoofdveld in Zwijndrecht. Groote Lindt bleek na negentig minuten uiteindelijk met 4-2 te sterk voor de equipe van Arjan de Vries.

Hardinxveld wilde zich deze middag niet alleen revancheren na twee recente nederlagen op rij tegen De Zwerver (2-0) en Meerkerk (1-2), maar ook met de thuiswedstrijd aan de Sluisweg tegen de titelkandidaat uit Zwijndrecht nog in het achterhoofd. Hardinxveld had destijds, tot een kwartier voor tijd, de zaken uitstekend voor elkaar. Ondanks een late voorsprong voor Hardinxveld ging de ploeg uit Zwijndrecht er echter alsnog met de winst vandoor (1-2). Deze keer zat een beter resultaat er lange tijd in en nam Hardinxveld brutaal de leiding. Uiteindelijk had de thuisclub toch de langste adem en maakte het in de tweede helft nog drie goals, waardoor een 4-2 eindstand genoteerd werd.

Na twee recente nederlagen speelde Hardinxveld al niet meer voor de prijzen dit seizoen. In de laatste twee wedstrijden speelt Hardinxveld nu, behalve voor de eer, slechts nog voor de zesde plaats in de eindrangschikking. De volgende wedstrijd voor Hardinxveld is op zaterdag 17 mei op eigen veld tegen Ameide, wat nog volop in de race is voor de derde periodetitel. De wedstrijd begint dan om 14:30 uur aan de Sluisweg.