Afbeelding
SVW en Hardinxveld speelden zaterdagmiddag met 3-3 gelijk.

Hardinxveld in extremis naast SVW

17 februari 2018 om 17:59 Sport/sport

GORINCHEM - In de absolute kelder van de 2e klasse F hebben SVW en Hardinxveld elkaar zaterdagmiddag in evenwicht gehouden. Op het kunstgras van Sportpark Molenburg in Gorinchem hielden de laagvliegers het uiteindelijk op een 3-3 gelijkspel. Pas ver in blessuretijd kon Christian Verschoor namens Hardinxveld uit de rebound een punt redden voor zijn ploeg, waardoor de marge van zes punten naar de onderste plek van SVW ook na dit weekend in tact blijft voor Hardinxveld. Lang leek SVW haar eerste overwinning van dit seizoen te boeken, omdat de ploeg via Hicham Farhou (2x) halverwege de eerste helft een 2-0 voorsprong te pakken had. Na rust trok Hardinxveld de stand vliegensvlug gelijk via Vincent van Lopik en Aron van Andel (2-2), die nauwelijks een minuut na elkaar het net wisten te vinden met het hoofd. Omdat Hicham Farhou met zijn derde van de middag (3-2) een nieuwe Gorumse voorsprong inleidde, leek Hardinxveld een verloren wedstrijd te spelen naarmate de tweede helft vorderde. Ver in blessuretijd kwam een vrije trap van Hardinxveld nog op het hoofd terecht van Johan Kazen. Op Kazens inzet had de SVW-doelman nog een antwoord, maar de rebound van Christian Verschoor betekende alsnog de gelijkmaker (3-3). Lees meer in Het Kompas van woensdag 21 februari.