HKC's zaalkampioenen seizoen 2013/2014

Sport

HKC 3 kampioen

HKC 3 is kampioen geworden in de reserve 3e klasse. Het maximale aantal punten van 28 werd gehaald uit de 14 gespeelde wedstrijden en dat betekent dat ze een aantal wedstrijden voor het einde niet meer ingehaald konden worden door concurrenten ODO 3 en GKV 3. Dit team bestaande uit een mooie mix van geroutineerde spelers en jongere spelers mag dus volgend jaar uitkomen in de reserve 2e klasse. Coach Cor Tromp en de spelers van HKC 3 gefeliciteerd met deze mooie prestatie.

HKC 3 wordt gesponsord door Rotonde en bestaat uit de volgende spelers: Sabrina Loeve, Sandra de Boon, Marlies aan de Wiel, Chantal Nederlof, Denise Schreuders (niet of de foto), Menno Bakker, Arnold Tromp, Tim Sterrenburg, Stephan de Boon, Alexander de Rover, Arno den Breejen en trainer/coach Cor Tromp.

HKC F3 kampioen

De jongste korfballers van HKC zijn kampioen geworden. Dit is wel heel speciaal, want het is pas het eerste seizoen dat ze korfballen. Uit de 11 gespeelde wedstrijden haalden ze 20 punten, ze wonnen 10 keer en ze verloren maar 1 wedstrijd. Dat betekent dat ze niet meer in te halen zijn voor de andere teams. De laatste wedstrijd werd met 5-3 gewonnen bij OZC. We felicteren de F3 natuurlijk met dit mooie kampioenschap. De F3, gesponsord door Akkermans Gloeitechniek wordt getraind door Stephan de Boon met zijn assistenten en de coach is Michel Koppelaar. De spelers die dit mooie resultaat hebben behaald zijn: Lente Tromp, Joep Brouwer, Sven Verschuur, Lotte Koppelaar en Naomi Hofman.

advertentie