Sport

H'VELD-G'DAM - Tafeltennisvereniging Drivers vierde zaterdag 8 maart haar 40-jarig jubileum. ,,De hele dag, van begin tot het eind, is een daverend succes geworden. Het was voor iedereen een feest. Er was van alles te doen en iedereen was welkom," aldus voorzitter Niels Meerkerk.

De dag begon met competitiewedstrijden voor 5 teams. Allemaal tegelijk een thuiswedstrijd. Dat was nog nooit gebeurd. ,,Dat willen we iedere zaterdag wel," zeggen de jeugdleden. ,,Dan zie je tenminste iedereen en zijn er een hoop mensen om aan te moedigen." Meerkerk deelt deze mening. ,,Wat wij als club missen is die ruimte om gezellig samen te kunnen zijn. Ook naast het tafeltennissen is de ontmoeting belangrijk. Vooral ook jeugdleden hebben een plek nodig om naartoe te gaan. Maar niet te vergeten ook de senioren die na hun training of wedstrijd met elkaar nog wat willen drinken. En dan mogen we ook de tegenstanders niet vergeten die soms uit Limburg of uit Groningen komen. Je wilt die mensen iets goeds bieden, en dat kan op dit moment niet zoals we willen."

Tussen de middag werd er met 60 man pannenkoeken gegeten. Die waren gebakken door vaders en moeders van de diverse jeugdleden of andere betrokkenen. In de middag stonden er nog twee wedstrijden op het programma. Het eerste en tweede jeugdteam moesten tegelijk thuisspelen. Om 16.00 uur begon de receptie voor genodigden. Na de receptie en de wedstrijden was er een diner voor alle genodigden. Met zo'n 85 personen is er heerlijk gegeten van de verzorgde maaltijd door Cusine Compleet uit Hardinxveld. Om de avond af te sluiten was dj Kevin Faro uitgenodigd. Hij verzorgde tot het einde van de avond de muziek.

Iedereen die het leuk vind om eens te komen tafeltennissen is van harte welkom. De trainingen vinden plaats in de Appelgaard. De jeugd traint op maandag van 18.00 uur tot 20.15 uur en op dinsdag van 17.00 uur tot 20.00 uur. Senioren trainen op maandag van 20.15 uur tot 22.00 uur. Competitiewedstrijden zijn op vrijdagavond en op zaterdag in het OKK-gebouw.

advertentie