Hardinxveldse tennissers succesvol op eigen toernooi

23 juni 2014 om 00:00 Sport

H'VELD-G'DAM - Bij LTC de Merwede vond van 14 tot en met 22 juni het 20e Rabo Open Toernooi plaats. Spelers en speelsters uit de wijde omgeving en ook veel eigen leden van LTC de Merwede speelden voor de titel van het door hoofdsponsor Rabobank gesponsorde toernooi. Gedurende de week werd in poules gestreden voor de finaleplaatsen. De finales werden op zondag 22 juni gespeeld. In 12 finales wonnen spelers van LTC de Merwede.

Er hadden zich 142 spelers aangemeld die in 19 categorieën streden voor de toernooiwinst. Die spelers speelden vaak ook op meerdere onderdelen en dat maakte dat er weer veel wedstrijden werden gespeeld en dat het elke avond en zeker in het finale weekend gezellig druk was.

Op zondag 22 juni werden de finales gespeeld. In een aantal van die finales stonden ook spelers van LTC de Merwede. Aan het eind van de finaledag die veel boeiende tennispartijen opleverde, konden de volgende winnaars worden gehuldigd en in de bloemetjes worden gezet:

Gemengd dubbel 4:Andrew Nederlof en Agnes Vleugel,Heren enkel 5:Joran Schröder, Heren dubbel 5:Andrew Nederlof en Jaap de Rover,Dames dubbel 5:Elicia Saffignani en Emmi Stuij,Gemengd dubbel 5:Quinty de Rover en Jaap de Rover,Heren enkel 6:Marco van Reijswoud,Heren dubbel 6:Gert den Dunnen en Peter van de Giessen,Dames enkel 6:,Dames dubbel 6:Kimberley en Maxime Meering,Gemengd dubbel 6:Annemiek Smaal en Sander Nagelkerken,Heren enkel 7:Mesut Minke,Heren dubbel 7:Johan van de Brink en Leo Hofman,Dames dubbel7:Monika Loeve en Ilonka Wendels,Gemengd dubbel 7:Moniek en Gijs Klop,Heren enkel 7 35+: Arie van Tiggelen,Heren dubbel 7 35+: Leonard de Leng en Cor de Bondt, Dames dubbel 7 35+:Daphne de Haan en Hilde Weitering, Gemengd dubbel 7 35+:Gerard en Jolanda Groenewegen,Dames dubbel 8: Leonie Kolenbrander en Louise Witvliet, Gemengd dubbel 8: Henriet van Lopik en Henri Bouwman.