Sport

goede avond,

Ik hoop dat u het promobericht in de bijlage nog kan plaatsen in de krant van deze week.

met vriendeloijke groet,

Paco Struijk

Groot sportevent op het evenementen terrein achter bronbad de lockhorst .

Aankomend weekeind wordt de parkeerplaats op de sportlaan 1in sliedrecht ombetovert tot een strand. Rondom het strand komen terrasjes en horeca zodat ook het publiek kan genieten van 2 dagen vol met sport en hopelijk lekker weer. Aan de kinderen is ook gedacht zo komt er voor de kleintjes een springkussen. Zaterdag 5juli van 11 tot 20 een wordt beachvolleybal toernooi gehouden en zondag 6 juli een beachvoetbal toernooi van 13 tot 20. Cafe Havana heeft vorig jaar als iniatiefnemer de samenwerking gezocht met de sliedrechtse volleybal vereniging sliedrecht sport. Deze samenwerking reulteerde in een schitternd toernooi met meer dan 100 deelnemers. Dit jaar zijn er nog meer deelnemers en en ook zijn er twee keer zo veel velden.

Dit jaar is ook de samenwerking met de sliedrechtse voetbal vereniging VV sliedrecht gezocht en gevonden ook dit is nu al een groot succes want op zondag gaan maarliefst 12 teams strijden voor de felbegeerde cub. Het evenemt wordt breed gedragen zo zijn er veel bedrijven die het evenement ondersteunen en zijn er veel vrijwilligers die zich inzetten om er een groot succes van te maken.

De organisatie is er al zeker van dat er een aanzienlijk bedrag naar de verenigingen gaat.

Een klein minpuntje is dat er op vrijdagavond ook verschillende sporten op het schema stonden. maar door wat samenloop van omstandigheden heeft de organisatie hiervan afgezien. In eerste instantie stonden er verschillende ringsporten en beachrugby op het schema. Er is nog wel gezocht naar vervanging hierbij is gedacht aan korfbal maar dit was heellaass te kortdag. Wel is er erg enthousiast gereageerd door de aangeschreven verenigingen en kan de organisatie wel er op rekenen dat het evenement volgend jaar nog verder gaat groeien.

advertentie