Hardinxveld start met seizoenvoorbereiding

Sport

De selectie van Hardinxveld is gestart met de training in de voorbereiding op het komende voetbalseizoen 2014/2015.

De ploeg die voor het tweede achtereenvolgende seizoen onder de technische leiding staat van hoofdtrainer Ferry van Dijk komt voor de competitie opnieuw uit in de tweede klasse.

In de voorbereiding speelt Hardinxveld een viertal oefenwedstrijden en staat ook een bekerpoule op het programma.

Hardinxveld start a.s. zaterdag 9 augustus om 14.30 uur uit met een oefenwedstrijd tegen Good Luck in Raamsdonksveer. Aan de eigen Sluisweg wordt op dinsdag 12 augustus om 20.00 uur een oefenwedstrijd gespeeld tegen RVVH 2.

Op zaterdag 16 augustus wordt deelgenomen aan een toernooi bij Wieldrecht in Dordrecht. Hardinxveld begint daar om 11.00 uur tegen IJFC, en speelt afhankelijk van het resultaat om 13.30 uur de verliezersronde of om 15.15 uur de winnaarsronde.

De oefensessie wordt op dinsdag 19 augustus om 20.00 uur afgesloten met een thuiswedstrijd van Hardinxveld tegen De Zwerver, dat ook in de competitie wordt ontmoet.

Voor de districtsbeker is Hardinxveld ingedeeld in een poule met Sparta'30, sc Amstelwijck en Ameide.

In dit programma speelt Hardinxveld op zaterdag 23 augustus om 15.00 uur uit tegen Sparta'30, en speelt vervolgens twee thuiswedstrijden. Op dinsdag 26 augustus is dat tegen sc Amstelwijck en op zaterdag 30 augustus om 14.30 uur tegen Ameide aan de Sluisweg.

Op zaterdag 6 september wordt dan een begin gemaakt met de competitie.

Het nieuwe seizoen is Hardinxveld voor de competitie ingedeeld met Capelle, Delta Sports, GDC, Geinoord Nieuwegein, GJS, GRC'14, GVV'63, Leerdam Sport'55, Meerkerk, Nivo Sparta, Tricht, Unitas en De Zwerver.

advertentie
advertentie