Start nieuw seizoen Gymnastiekvereniging OKK

Sport

Maandag 1 september start Gymnastiekvereniging weer met haar lessen. Op het rooster staan de al bekende lessen gymnastiek, turnen en jazzdans voor alle leeftijden en Hiphop dans voor iedereen vanaf 14 jaar, evenals de lesuren aerobics, steps, BBB voor volwassenen.

De lessen worden gegeven in de zalen aan de Rijnstraat en in de gymzaal in Boven Hardinxveld aan de Pieter de Hooghstraat.

Dit seizoen wordt gestart met een springploeg voor kinderen tot 12 jaar. Vind je met name springen op trampolines en de air-tumbling baan leuk? Kom dan gerust eens kijken. Deze les wordt gegeven op woensdagmiddag van 13.30 tot 14.30 uur in de benedenzaal aan de Rijnstraat o.l.v. Cora Putters.

Een nieuw seizoen is een goed moment om te starten met bewegen. Voor alle leeftijden zijn er lessen. Wilt u starten met verbeteren van conditie of kracht vergroten? Kom dan eens langs bij de trimgroepen of de aerobics groepen.

Bent u al wat ouder en wilt u rustig in beweging blijven? Kom dan op de dinsdag kijken bij de MBVO (Meer Bewegen voor Ouderen) of bij de 50 plus groep.

Voor degenen die graag willen sporten met een gezellige opvang voor de kinderen, kan dat op de woensdagmorgen. Dan is er aerobics of salsa-aerobics met kinderopvang.

In de zaal aan de Pieter de Hooghstraat is er op woensdagavond ook een aerobics les en een uur voor BBB (buik-bil-been-oefeningen).

Voor kinderen van 2 tot 4 jaar is er de mogelijkheid om te spelen en gymmen op drie ochtenden in de week.

Dit alles volgens het motto van OKK: "een leven lang sportief" . Voor het gehele rooster en meer info over contributie en inschrijven, zie de website van OKK: www.okkhardinxveld.nl

advertentie
advertentie