Voorloting Proxsys Champions Cup

Sport

GORINCHEM - De inschrijvingstermijn voor de Champions Cup en het Leon Pellikaan jeugdtoernooi editie 2014-2015 is inmiddels gesloten. De toernooien zullen voor de eerste keer de namen Proxsys Champions Cup en Proxsys Leon Pellikaan Toernooi voeren, daar het automatiseringsbedrijf Proxsys het stokje van hoofdsponsor van Poort6 heeft over genomen.

Voor het toernooi om de Proxsys Champions Cup (standaardteams senioren) hebben zich 28 teams ingeschreven, waar er slechts 24 geplaatst kunnen worden. De teams die vorig jaar in de groepsfase (zes poules) bij de eerste drie in hun groep eindigden zijn automatisch geplaatst. De zes groepslaatsten van het vorige toernooi, hebben zich nu niet in kunnen schrijven en zijn een seizoen uitgesloten. Het betreft de volgende clubs: Almkerk, HSSC'61, Lekvogels, Vuren, Asperen en Schelluinen. Er zijn derhalve nog zes plaatsen te vergeven.

De clubs die vorige jaar niet deelnamen (door uitloting) zullen ook nu dus weer moeten voorloten om die zes vacante plaatsen in te nemen. Tien verenigingen komen hiervoor in aanmerking t.w.: SVS'65, VVAC, Peursum, Ameide, Noordeloos, Arkel, ASH, GDC, Haaften en Streefkerk. Ook bij de jeugd (B-junioren en D-pupillen) zal er een voorloting aan te pas moeten komen, daar er meer inschrijvingen binnen kwamen dan de 28 beschikbare plaatsen.

De voorloting, zowel bij de senioren als bij de jeugd, zal plaats vinden op woensdag 29 oktober om 19.30 uur in de Oosterbliek in sportcafé Dukes.nu. De betreffende verenigingen zullen hiervoor worden uitgenodigd. De loting betreffende het toernooi zelf zal zijn op vrijdag 14 november, eveneens in sportcafé Dukes (20.00 uur).

advertentie
advertentie