OKK'70 HEREN 1 pakt de volle 5 punten

26 oktober 2014 om 00:00 Sport

Afgelopen zaterdag middag stond de wedstrijd tegen het 1e van Podarwic op het programma. Na een wat rommelige start waarbij mensen nog wakker gebeld moesten worden, zijn we vertrokken naar Aalst.

Het was al snel duidelijk dat als we zelf ons eigen spel speelden we deze wedstrijd naar onze hand konden zetten. De eerste set werd dan ook zonder al teveel moeite met een stand van 25-17 binnen gehaald. Het was wel nodig om met wat meer beleving de tweede set in te gaan.

Ook deze set werd er goed gespeeld en werden de punten goed binnen gehaald. Zeker als Podarwic twee aanvallers aan het net had konden we daar mooi van profiteren. Het werd deze set 25-21.

De derde set hadden we wat meer moeite om scherp te blijven. We maakten meer fouten in de service en ook aan het net werd niet alles afgemaakt. Gelukkig kon podarwic het verschil niet maken en werd ook deze set gepakt. Deze set werd het 25-21.

De volgende set werd weer goed gespeeld en stonden we al snel op een mooie voorsprong. Bij de mannen van Podarwic was enige frustratie over het spel van de spelverdeler. Helaas voor hun liep dat zo ver op dat de spelverdeler/aanvoerder de zaal heeft verlaten. Gelukkig hadden ze een wissel en hebben ze de wedstrijd af kunnen maken met een andere spelverdeler.

Het heeft ze wat punten gekost maar uiteindelijk speelden ze nog verbazend goed verder ondanks deze wissel.

Deze set hebben we in ons voordeel met 25-18 uitgespeeld waarmee we de volle vijf punten mee naar huis nemen. Hiermee zijn we op de tweede plaats gekomen in de poule.

Komende week spelen we tegen Voltena uit Werkendam. 31 oktober in onze eigen Wielewaal om 20.30.

advertentie
advertentie