'Sponsor collectief' uitgebreid

Sport

H'VELD-G'DAM - Het eerste elftal van vv Hardinxveld speelde 11 oktober tegen het eerste elftal van de Zwerver. Deze wedstrijd werd verloren met 0-1.De wedstrijd werd door sponsoren bekeken vanaf het terras van de bestuurskamer. Onder het genot van een hapje en een drankje was er ook een moment van het ondertekenen van enkele sponsorcontracten.

Het "Sponsor collectief" is uitgebreid naar een totaal van tien leden. Het was onder andere grondlegger van het collectief Bart Rietveld commercieel directeur en Cees Bakker algemeen directeur die hun handtekening onder het officiële contract mochten zetten namens WSB Solutions, sinds vorig seizoen naast deelnemer van het sponsor collectief tevens ook shirtsponsor van ons eerste elftal. Een ander nieuw lid van het sponsor collectief sinds vorig seizoen is Scheepswerf den Breejen, namens hen was aanwezig Rob den Breejen voor het plaatsen van de handtekening

Met ingang van dit seizoen is tevens Verschoor Reizen lid geworden van het Sponsor Collectief, namens hen zette directeur Bas Jan Verschoor zijn handtekening onder de verbintenis.

Met ingang van het seizoen 2014-2015 ziet het sponsorcollectief er dus als volgt uit: WSB Solutions ( tevens shirtsponsor 1e elftal), Damen Shipyards ( tevens shirtsponsor A1), Sportshop Andre Vlot, Den Breejen Shipyard, Helmink Hoontechniek, Exalto Quality Marine Equipment, Van Noordenne Staal B.V., Intrahaan Internationaal Transport, Hoek en Blok en Verschoor Reizen.

advertentie