PSV te sterk voor Denk en Zet

Sport

Hoewel het hartstikke lekker weer was buiten, zaten de dammers van Denk en Zet afgelopen zaterdag hun hersens weer te pijnigen, op zoek naar een overwinning tegen PSV. Waar het de afgelopen twee seizoenen 10-10 werd in de onderlinge confrontaties, liep het deze keer wat minder goed af.

Piet Verkaik begon nog met een goede remise, maar niet veel later moest Henk Sterk het veld ruimen en stonden de Hardinxvelders achter. Vervolgens haalde Piet Trapman ook een remise en bracht Mijndert Verkaik de stand weer gelijk met een mooie overwinning. Hoewel dit weer wat meer hoop bracht, verloor Fien de Jager, die niet wist te profiteren van zijn goede stand. Jonathan Mentink behaalde een punt door koel door te dammen, ook toen het er wat minder goed uitzag. Sander Nederveen ging volkomen onnodig de mist in en mocht ook een nulletje noteren.

De achterstand van vier punten werd niet meer ingelopen door de drie overige dammers, Wim Kalis, Peter de Hek en Joop Kwakernaak behaalden alle drie remise en zo verliest Denk en Zet met 8-12 van PSV Eindhoven.

advertentie