Dames 1
Dames 1 OKK'70

OKK’70 DS1: Weer winst tegen de koploper!

Sport Deel je nieuws

Na een rustige trainingsweek door een aantal vakantiegangers en een aantal zieken, stond dinsdag 10 mei de kraker tegen SNA DS1 gepland. Gelukkig was iedereen weer terug en beter, dus konden we met 12 meiden de strijd aangaan tegen SNA!

Het beloofde een spannende wedstijd te worden, aan de ene kant stond SNA die revanche wilde nemen en aan de andere kant de meiden van OKK die nog een keer dat gevoel wilden ervaren om te winnen van de koploper!

Wij moesten gelijk scherp zijn, echt willen winnen, elke bal willen hebben en goed volleybal laten zien! Dan zouden wij de betere partij zijn. Dus zo begonnen we aan de wedstrijd. Alhoewel dat in het begin van de eerste set nog niet helemaal lukte, ging het gedurende de eerste set steeds beter. Ook omdat onze service stabiel was, scoorden we ook daar de nodige puntjes mee! Zo trokken we de eerste set naar onze kant toe met 25-19!

We hadden dan wel de eerste set gewonnen, maar we wisten allemaal dat we nog beter konden. En dat deden we ook, we waren net wat scheper en lieten nog beter volleybal zien! Esther sloeg de ballen prachtig op de grond en Judith haar service bracht ons van 20-16 naar 25-16.

Op naar de derde set. We waren allemaal tevreden over hoe het ging en het enige wat we moesten doen, was zo doorgaan! Na 2 ballen die net even niet lekker vielen aan onze kant, mocht Emma gaan serveren. Die serveerde ons van een 2-1 achterstand naar een voorsprong van 9-2. We bleven goed volleyballen en ook de meiden die erin werden gewisseld, lieten even zien wat ze konden! Zo gingen we met een voorsprong naar het eind van de derde set, waar we toch nog wat slordige foutjes maakten en nog wat puntjes lieten liggen. Maar waar we uiteindelijk zelf nog de laatste punten maakten en de set met een 25-21 binnensleepten!

Dus de winst was binnen, maar nu wilden we natuurlijk ook voor die 4de set gaan. Dus we deden weer hetzelfde als in de vorige sets. Het was ook een set waarin we iedereen nodig hadden. Alle ballen willen pakken en goed blijven volleyballen. Tessa die achterin veel van de grond wist te houden en de middens (die als ze een bal kregen 12) ze er goed in stonden te slaan. En zo wonnen we ook deze set met 25-21.

En zo was het een 4-0 overwinning voor de meiden van OKK. Aankomende vrijdag, 21 mei, is in Sporthal de Wielewaal onze laatste wedstrijd van dit seizoen. Zien we jullie daar!?

advertentie