OKK’70 DS1: Weer winst tegen de koploper

17 mei 2022 om 10:31 Volleybal

HARDINXVELD-GIESSENDAM Na een rustige trainingsweek door een aantal vakantiegangers en een aantal zieken, stond dinsdag 10 mei de kraker tegen SNA DS1 gepland. Gelukkig was iedereen weer terug en beter, dus konden ze met 12 meiden de strijd aangaan tegen SNA.

Aan de ene kant stond SNA die revanche wilde nemen en aan de andere kant de meiden van OKK die nog een keer dat gevoel wilden ervaren om te winnen van de koploper.

De Hardinxveldse volleybalsters moesten gelijk scherp zijn, echt willen winnen, elke bal willen hebben en goed volleybal laten zien. Dan zouden zij de betere partij zijn. Dus zo begonnen ze aan de wedstrijd. Alhoewel dat in het begin van de eerste set nog niet helemaal lukte, ging het gedurende de eerste set steeds beter. Ook omdat de service stabiel was, scoorden ze ook daar de nodige puntjes mee. Zo trokken ze de eerste set naar zich kant toe met 25-19.

Ze hadden dan wel de eerste set gewonnen, maar het team wist dat ze nog beter konden. En dat lieten ze ook zien in de tweede set. Esther sloeg de ballen prachtig op de grond en Judith haar service bracht OKK van 20-16 naar 25-16.

Op naar de derde set. Na twee ballen die net even niet lekker vielen aan Hardinxveldse kant, mocht Emma gaan serveren. Die serveerde van een 2-1 achterstand naar een voorsprong van 9-2. Er werden nog wat slordige foutjes gemaakt, maar uiteindelijk werd de derde set met 25-21 binnen gesleept.

Dus de winst was binnen, maar de vierde set wilden ze ook naar zich toetrekken. Het werd ook een set waarin ze iedereen nodig hadden. En zo wonnen ze ook deze set met 25-21.

Vrijdag 21 mei is in Sporthal de Wielewaal is laatste wedstrijd van dit seizoen.