Afbeelding
Fla
Gezicht van de Zaak

Claudette Krommendam van Delicatessenwinkel Flavours by Clau in Sliedrecht deze week in rubriek Gezicht van de Zaak

9 februari 2023 om 14:51 Zakelijk

Of het nu om een winkel gaat of een bedrijf in een kantoorpand, iedere onderneming heeft wel een boegbeeld. Zo iemand waarvan iedereen weet: die hoort bij dát bedrijf. Zo’n bekende Sliedrechter of Hardinxvelder – want dat zijn het – mag je met recht ‘het gezicht van de zaak’ noemen. In deze rubriek komt zo iemand aan bod. Dit keer is dat Claudette Krommendam van Delicatessenwinkel Flavours by Clau in Sliedrecht.

Wat is uw favoriete plek in Sliedrecht? ,,Mijn favoriete plek in Sliedrecht is toch wel de Kerkbuurt, met zijn leuke pandjes en gezellige winkeltjes, met naar mijn persoonlijke mening het leukste bij de terrassen van Spek ‘n Bonen en Tikkie Bijzonder.”

Als u nog eens ander werk zou moeten doen, wat zou dat zijn? ,,Als ik ander werk zou moeten doen, dan wel weer het liefst iets waarbij ik contact heb met mensen. Ik heb in mijn jongere jaren jaren op een camping gewerkt en vond dat ontzettend leuk. Dus iets in het toerisme, front desk medewerker bij een hotel zou mij nog wel heel leuk lijken.”

Heeft u huisdieren? ,,Ik heb vroeger altijd honden gehad, maar nu zijn we alleen in het bezit van een paar kleine visjes.”

Hoe ziet uw droomvakantie er uit? ,,Mijn droomvakantie gaat binnenkort ook daadwerkelijk uitkomen. Witte stranden, azuurblauwe zee, boekje lezen op het strand bij een goed uit te houden temperatuurtje. Tussendoor de omgeving verkennen, leuke plekken en tentjes ontdekken, waar je goed kan eten en nieuwe dingen proeft.”

Waar mogen ze u voor wakker maken? ,,Mij mag je wakker maken voor bijvoorbeeld een goede cheesecake of vers gemaakte calamaris.”

Wat zou u kiezen uit uw assortiment voor een avond op de bank voor de televisie? ,,Voor een gezellig avondje op de bank, zou ik uit mijn eigen assortiment kiezen voor een mooie Italiaanse Ripasso rode wijn, in combinatie met Graeff van Blesckens Kaas in blokjes, Kaneel Balsamico Kaasdipper erbij, bruschetta met Rilette en tomatenpesto tapenade en de mosterddille olijven.”

Afbeelding
advertentie
advertentie